Personvernerklæring

Båtens Beste AS samler inn informasjon om deg gjennom registrering av kontaktinformasjon ved innsending av kontaktskjema o.l. på våre nettsider.

Vi tar ditt personvern på alvor, og vil bare benytte de opplysninger vi innhenter i samsvar med personvernloven. Vi henter bare inn slik informasjon i de tilfeller hvor du har noe med Båtens Beste eller batensbeste.no å gjøre. For eksempel ved kontakt gjennom ett av våre fire skjema.

Behandling av disse personopplysningene skjer i samsvar med norsk personvernlovgiving, og EUs personverndirektiv, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet.

Vi vil aldri selge, eller utlevere din informasjon til tredjepart for bruk i marknadsføring e.l. Vi vil bare utlevere din informasjon hvis vi blir pålagt dette av politimyndigheter, med gyldig hjemmel i norsk lov.

Kontaktskjema

Ved innsending av kontaktskjema samler vi inn den informasjonen du oppgir, (navn, telefonnummer, e-post). Dette er nødvendig for at vi skal kunne ta kontakt med deg og svare på din forespørsel. Informasjon vi samler inn vil ikke bli brukt utover dette, og vil aldri bli solgt eller overlevert til tredjepart.

Vinterlagring

Fyller ut skjema for vinterlagring sender du også navn, telefonnummer og e-postadresse til oss. Vi trenger dette for å kunne kontakte deg vedrørende vinterlagring av din båt, hos Båtens Beste AS. Informasjon vi samler inn vil ikke bli brukt utover dette, og vil aldri bli solgt eller overlevert til tredjepart.

Tilbud på båt

Ved innsending av skjemaet som ligger under siden «Vår Butikk» sender du informasjon som navn, telefonnummer og e-post. Vi trenger denne informasjonen for å kunne sende deg tilbud på båtmodell. Informasjon vi samler inn vil ikke bli brukt utover dette, og vil aldri bli solgt eller overlevert til tredjepart.

Nettstatistikk

Båtens Beste AS samler inn anonyme opplysningar om besøkande av batensbeste.no. Dette gjør vi for å kunne lage statistikk som vi kan legge til grunn for å forberede nettsiden for våre besøkende.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics til dette formålet.

Les mer om hvordan Google Analytics behandler informasjon her: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Ønsker du å reservere deg mot Google Analytics, kan du se her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Informasjonen som samlest inn gjennom disse verktøyene utleveres ikke til andre aktører.

Marknadsføring:

Disse informasjonskapslene kan bli brukt for å bygge en profil av deg og dine interesser, slik at de kan vise seg relevante annonser på andre nettsider. Dette kan være nettsider som Google, Facebook, VG eller Dagbladet.

Vi kan identifisere nettleseren din (for eksempel Safari, Chrome, Firefox og Internet Explorer) og hvilke type enhet du bruker (eksempelvis mobil, tablet, PC eller Mac – og modeller som Samsung og iPhone). Hvis du ikke aksepterer dette, vil du oppleve mindre relevant annonsering.

Her kan du lese mer om interessebasert marknadsføring på internett, og se over dine valmuligheter for deltagelse i målrettet annonsering: http://www.youronlinechoices.com/nor/